RSS

Facebook lagi !

11 Jan

Assalamualaikum .

Untuk kali yang entah keberapa ntah, tolong-tolong-tolong peka dengan penipuan 15 Mac 2011 kononnya Facebook bakal di tutup. Sesak nafas bila orang emo, sedih-sedih, maki hamun orang lain sebab Facebook tutup. Eishhh, tolonglah! Sila baca di sini kalau tak baca lagi artikel Facebook yang lepas.

Ni lagi satu, saya baru dapat satu nota ini. Di ruangan chatting benda ni datang…

facebook baru.Kami akan menghantar mesej ini di sekitar untuk melihat apakah anggota aktif atau tidak. Jika anda aktif sila hantar ke minimal 15 pengguna lain menggunakan Copy + Paste untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif. * Mereka yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2 minggu akan dihapuskan tanpa ragu-ragu untuk mencipta lebih banyak ruang .*Hantar mesej ini ke semua teman-teman anda dan untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif dan anda tidak akan dihapuskan.Pengasas Facebook,Mark Zuckerber­

Saya berpendapat, penghapusan akaun serta merta adalah satu lagi berita yang sangat bodoh, atau bahasa manisnya tak pandai. Alasan mencipta banyak ruang pun satu alasan yang sangat tak masuk akal. Dana masuk berjuta-juta, takkan nak masukkan akaun baru Facebook pun dah semput ?

Takkan nak beli storage pun tak ada duit. Dana tu pergi ke mana?

Janganlah terpedaya dengan kata-kata merepek ini. Saya redha kalau akaun saya terpadam, tapi biar betul-betul terpadam dulu baru saya percaya!

Jom join Fan Page Ceritera Arif! Klik di sini.

 
2 Comments

Posted by on 11/01/2011 in Berita

 

Tags: , ,

2 responses to “Facebook lagi !

  1. othman ibrahim

    12/01/2011 at 3:23 PM

    salam 1 malaysia.

    mari kita ubah cara hidup yg lebih sihat dan lebih jimat.

    mulakan dgn gula yg selamat, maklumat lanjut;

    http://www.SaraTEAM.com/manbiz

    TQ

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: